Izvor:
17.03.2019 u 20:34
0

VUČIĆ: Ponovo će izgubiti u Interpolu, iracionalna politika…!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će kosovski Albanci, koji su ponovo podneli zahtev za članstvo u Interpolu – ponovo izgubiti i dodao da je njihova politika potpuno iracionalna.

Opet će da izgube. Ali, to unosi nervozu, stvara bezbroj problema. Ne znam zašto to rade, sve što rade je iracionalno – kazao je Vučić.

On je dodao da nam je potrebno rešenje za Kosovo, a da je to rešenje više nego nama potrebno još jedino kosovskim Albancima.

Ničeg racionalnog nema u njihovom ponašanju, što me navodi na pomisao da neko drugi stoji iza. Oni bez Srbije ne mogu ništa, ne mogu da budu konsolidovana država i zato ne razumem šta je njihova politika – rekao je predsednik Srbije.

Srbija će se, kaže, držati svoje politike, postovaćemo Albance, nećemo ih maltretirati..

Trudićemo se da oni koji žive na jugu osećaju Srbiju kao svoju državu, da oni koji to ne žele nemaju na šta da se žale – izjavio je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter