Izvor:
18.03.2019 u 11:51
0

ALEKSANDAR VUČIĆ PORUČIO: Ubijanje nevine dece-simbol zločina nad našim narodom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je bombardovanje bilo teško i užasno vreme za Srbiju, a da je simbol svega toga ono što su u NATO nazivali kolateralnom štetom – odnosno, stradanje dece.

Upitan koje bi sećanje na to vreme izdvojio, on je novinarima u Beogradu rekao:

Mogao bih milion stvari da izdvojim, sećanja bi navirala sat vremena, ali ono št jeste simbol i čime smo svi bili šokirani jeste ono što su oni nazivali kolateralnom štetom – ubijanje devetoro dece".

Kako je rekao, svi smo zapamtili Sanju iz Varavarina koja je bila najbolja iz matematike, i Milicu Rakić, dvogodišnje dete iz Batajnice, nevino, nikom krivo ni za šta.

To jeste ostao simbol strašnog zločina nad našim narodom – rekao je Vučić.

Srbija se, kaže, danas diči svojom nezavisnošću i slobodarskom tradicijom.

Srbija je vojno neutralna i tako će i ostati. I uvek će se boriti da bude dovoljno jaka da samu sebe zaštiti – zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter