Izvor:
21.03.2019 u 10:25
0

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: „Tri strana investitora su na čekanju u Jagodini zbog svega ovoga!“

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je delu opozicije koja najavljuje radikalnije proteste da Srbija nije ni Sirija ni Venecuela, i da ukoliko nešto žele da menjaju, neka izađu na izbore.

– Srbija nije ni Sirija ni Venecuela. Neka izađu na izbore. Mnogi nisu ni bili na listi. Ajmo da se takmčimo sa programima. Pustite silu i demonstracije da se krijete iza mase. Vi niste njihove vođe u budućnosti koji će obezbediti bolji život njihove dece. Građani nikakve koristi neće imate od toga– rekao je Marković .

On je zapitao koje su poruke koje oni šire na demonstracijama i šta je to što se zove program koji je bolji od sadašnjeg programa.

– Ne postoji program po kome lideri opozicije treba da se kriju iza građana. Kao i u svakoj zemlji i kod nas postoji neki broj nezadovoljnih građana. Međutim, studenti su ovde prosto zloupotrebljeni, njih donekle mogu da razumem, ali ne vidim šta im oni nude. Šta oni imaju da ponude tim mladim ljudima. To je čista zloupotreba mladih ljudi- ocenio je Marković.

On dodaje i da razume mlade ljude koji su izašli na prosteste, jer, kako objašnjava, nisu dovoljno upućeni u situaciju u zemlji.

– Ja sam siguran da srednjoškolci koji su izašli na protest zbog svog druga Pavla ne znaju šta se dešava, i siguran sam da taj mladić koji je upao u zgradu RTS-a ne zna zašto je to uradio– rekao je Marković.

On dodaje da gde god da ode pitaju ga za blokadu medija u Srbiji i da on mora da objašnjava da blokada ne postoji, da opozicija koja je izašla iz parlamenta je mogla sve da kaže sta ima i da bi se njihov stav preneo u medijima.

Najava da će sledeća medijska kuća koju će demonstranti blokirati biti Pink je osuđujuća, jer, kaže Marković, niko nema pravo da upada na privatan posed i da plaši novinare.

Protiv mirnih šetnji Marković kaže da nema ništa, ali osuđuje fantomke i upad sa motornom testerom na RTS.

Kao veliki problem on vidi to što strani investitori koji žele da ulažu u Srbiju zbog protesta i demonstracija nisu sigurni da li treba to da urade.

– Tri strana investitora su na čekanju u Jagodini zbog svega ovoga– kaže Marković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter