Izvor:
21.03.2019 u 11:35
0

O ZAJEDNIČKIM VEŽBAMA VOJSKE ALBANIJE I KOSOVSKIH BEZBEDNOSNIH SNAGA: Simić: „Više niko ne spominje ukidanje taksi i nastavak dijaloga, to je opasno! „

Zajedničke vežbe traganja i spasavanja u planinama koje obavljaju pripadnici Vojske Albanije i Kosovskih bezbednosnih snaga imaju za cilj da skrenu pažnju javnosti sa svih otvorenih pitanja između srpskog i albanskog naroda na KiM, a koja treba da budu rešena kroz dijalog, ocenjuje potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

– Posle četiri meseca, više niko ne spominje ukidanje taksi i nastavak dijaloga što je vrlo opasno – rekao je Simić i skrenuo pažnju da su se tenzije i nasilje dešavali onda kada nije bilo dijaloga između Srba i Albanaca.

On istovremeno ocenjuje da je Kfor previše pasivan i da ćuti na različite aktivnosti Kosovskih bezbednosnih snaga.

– Kad je Priština odlučila da KBS pretvori u nekakvu vojsku, Kfor je poručio da će NATO preispitati odnose sa njima. Prošlo je više od tri meseca, još ne znamo rezultat njihovih analiza i odgovor na dešavanja u Prištini- rekao je Simić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter