Izvor:
24.03.2019 u 20:54
0

ALEKSANDAR VUČIĆ ZAPLAKAO:Savladale ga emocije! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić veoma emotivno je večeras u Nišu doživeo susret sa Slađanom Vučkovićem, podoficirom koji je tokom NATO agresije izgubio obe šake.

Predsednika su, dok mu se obraćao tokom govora u Nišu, savladale emocije:

-Dragi Slađan, divni čovek, podoficir koji je izgubio obe šake, naleteo je na 107 minu koju su zločinci bacilli, ali ima unuke i imaće ih još, ako bog da- obratio se Vučić Vučkoviću na obeležavanju dve decenije od početka NATO agresije.

-Hvala vam na junaštvu, na odanosti otadžbini. Nema ništa preče i važnije od otadžbine. Hvala vam beskrajno za sve što se za otadžbinu uradili i decu spasili od zločinačkih mina- rekao je Vučić i potresen njegovom sudbinom, tokom govora povodom 20. godišnjice NATO agresije, čak i zaplakao.

-Za razliku od vas, ja mogu I da plačem. Imam pravo na to, vi nemate, jer Bogoljub i Anđela bi se ljutili- rekao mu je predsednik.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter