Izvor:
25.03.2019 u 18:09
0

VUČIĆ: Uskoro će biti doneta odluka o održavanju vandrednih parlamentarnih izbora u Srbiji!

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke kojoj će prisustvovati i Predsednik stranke Aleksandar Vučić završena je danas.

IZ OBRAĆANJA PREDSEDNIKA SNS ALEKSANDRA VUČIĆA

18.47 – Ekonomijom smo najzadovoljniji, uspeli smo da izvedemo teške i velike reforme. Zahvalan sam Vladi Srbije. Imao sam primedbe na neke ministre koji nisu bili dovoljno agilni. Neki od ministara su se stopili sa foteljama.

Prošlu godinu smo završili sa stopom rasta od 4,4 odsto. Smanjili smo i javni dug…

Razgovarali smo o junu meseca kada će EU da pravi presek svih nas na Balkanu. Moraće da se ubrzaju reforme u pravosuđu u domenu vladavine prava. Govorio sam i o situaciji u regionu i saglasili smo se da naša politika ne sme da bude politika svađe i sukoba već politika prečutkivanja jer je bolje čuvati mir nego ulaziti u sukobe.

18.45 – Najduže smo pričali o Kosovu. Nas interesuje Kosovo i ono je jedno od najvažnijih pitanja. Za nas je od presudnog značaja bezbednost naših ljudi na Kosovu, srpska država neće ostaviti svoj narod na cedilu.

18.43 – Od prvog septembra kreću unutarstranački izbori u SNS. Biće završeni do kraja godine.

18.41 – Kao predsednik SNS zahvalan sam što je došla predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Razgovarali smo o nekoliko važnih tema.

Kako je ranije najavila Potpredsednica SNS Marija Obradović, na sednici će se razmatrati stanje na Kosovu i Metohiji, ekonomska pitanja, a biće doneta i odluka o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter