Izvor:
18.04.2019 u 20:23
0

DAČIĆ: Ne prihvatamo jednostrane akte i politiku svršenog čina koju nameću albanski teroristi!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je u Jagodini da će se sutra u Beogradu na skupu u okviru kampanje ''Budućnost Srbije'' videti koliko je velika razlika, ne samo u broju prisustnih već i ideja i velike narodne podrške, u odnosu na opozicione stranke koje su imale skup 13. aprila.

Kada ja i Palma organizujemo neke skupove, mi smo nezadovoljni kada dođe onoliko malo ljudi koliko ih je bilo na njihovom skupu – rekao je večeras Dačić prilikom postavljanja voštanih figura egipatskih državnika Gamala Abdela Nasera i Abdela Fataha el Sisija u Muzeju voštanih figura u Jagodini.

Šta možete da očekujete, šta možete da čujete, naša je poruka a biće to poruka i predsednika Aleksandra Vučića sa kojim smo zajedno u koaliciji, da Srbiji treba zajedništvo i stabilnost, da možemo da odbranim naše nacionalne interese – istakao je Dačić.

Samo ukoliko smo jedinstveni, možemo da odbranim naše nacionalne interese, naveo je Dačić.

Hoćemo u Evropsku uniju, ali želimo da zaštitimo naše nacionalne interese. Ne prihvatamo nikakve ultimatume, nikakve ucene, jesmo za dogovor ali nismo za to da moramo da prihvatimo jednostrane akte i politiku svršenog čina koju nameću albanski teroristi – poručio je Dačić.

Zato je moje ubeđenje, kada govorimo o istoriji, mislimo na budućnost da Srbija bude moderna država, demokratska, razvijena, da naša deca žive u miru i da u Muzeju voštanih figura budu državnici, naučnici, književnici… a ne generali i ratnici. Samo tada će Srbija biti srećna – rekao je Dačić.

Povodom sutrašnjeg skupa u Beogradu, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković – Palma je rekao da očekuje ogroman broj ljudi.

Marković je, navodeći da će na skupu govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, rekao da je najvažnije da ćemo saznati šta ćemo da radimo u narednom periodu.

Na tom mitingu siguran sam biće od 100.000 do 150. 000 ljudi, jer ne postoji više nijedan autobus koji može da se uzme i iznajmi da se voze građani u Beogradu. Veliki broj građana se zato ljuti, ali poenta nije demonstracija političke sile, već da se pokaže koliko je građana u Srbiji zadovoljno onim što radi predsednik Aleksandar Vučić i ministar Ivica Dačić – rekao je Marković.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter