Izvor:
19.04.2019 u 10:54
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Srbija neće odstupiti od zaštite svojih interesa!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema daljih razgovora i napretka razgovorima s Prištinom, ako privremene kososke intitucije ne povuku takse na srpsku robu, i istakla da Srbija neće odstupiti od zaštite svojih interesa.

Nema razgovora i stvari koje će se raditi dalje ako se takse ne povuku. Definitivno mislim da takse stvaraju gorak ukus kod svakoga i da je EU pala na ispitu. To više nije samo pitanje Kosova i taksi, nego pitanje šta radi EU koja upravo treba da bude spona između Beograda i Prištine – rekla je Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, situacija će u narednom periodu biti veoma teška.

Svaki dan je težak, od onog dana kad je predsednik Aleksandar Vučić na inauguraciji rekao da će se posebno pozabaviti Kosovom, od tad su krenuli pritisci i svaki dan je težak za predsednika. Moramo biti jedinstveni i da ne odstupamo od naših interesa – rekla je Mihajlovićeva.

Ona je navela da je politika kako predsednika, tako i Vlade Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) takva da se zaštite građani Srbije koji žive u južnoj srpskoj pokrajini.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/INFOSRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter