Izvor:
20.04.2019 u 09:41
0

VULIN: Ponosan sam na Srbiju koja je spremna da se bori za svoju budućnost!

Ponosan sam na Srbiju koja je spremna da se bori za svoju budućnost i koja je na mitingu u Beogradu još jednom pokazala da je !jedinstvena i snažna, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom sinoćnjeg mitinga u Beogradu.

Predsednik Aleksandar Vučić pokazao je da nije bilo takvog lidera u dugim decenijama iza nas, pokazao je da je čovek koji je u stanju da ujedini Srbe gde god oni žive, ne samo Srbe u Republici Srbiji, već da oseća, razume, poštuje i voli sve Srbe bez obzira gde oni žive, a da i oni vole i poštuju njega – rekao je Vulin posle uručenja nagrada i priznanja pripadnicima Vojske povodom Dana Vojske Srbije.

Istakao je da je ponosan što je na jučerašnjem mitingu bilo vise od 150.000 ljudi, a nijednog jedinog incidenta, i što nije bilo nijedne poruke mržnje, što niko nije stradao.

Beograđani su, dodao je, možda iskusili malo problema sa saobraćajem, ali nijedan jedini incident se nije dogodio.

Kako da ne budem ponosan na Srbiju koja je još jednom pokazala da je jedinstvena, snažna i da je u stanju da se bori za svoju buućnost i budćnost svoje dece. Sa ovakvim narodom, nasa budućnost i budućnost naše dece je sigurna – rekao je Vulin novinarima upitan da prokomentariše jučerašnji miting u okviru kampanje “Budućnost Srbije” koju je pokrenuo predsednik Alekandar Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter