Izvor:
24.04.2019 u 15:06
0

DAČIĆ: Razgovarao sa predsednicom Gruzije o saradnji dve zemlje!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i predsednica Gruzije Salome Zurabišvili konstatovali su danas da oblasti privredne saradnje, kulture i turizma imaju najveći potencijal za razvoj, kao i saradnja u evropskim integracijama.

Dačić, koji boravi u poseti Gruziji, u sadržajnom razgovoru zahvalio je na snažnoj podršci Gruzije teritorijalnom integritetu Srbije. Istakao je važnost daljeg unapređenja bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, sa posebnim akcentom na oblast privrede, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Predsednica Gruzije je iznela lično zadovoljstvo zbog posete srpskog ministra spoljnih poslova Gruziji i istakla njenu važnost za dalji razvoj utvrđenog pravca razmene visokih poseta u cilju unapređenja opšte bilateralne saradnje između dve prijateljske države.

Ona je upoznala šefa srpske diplomatije sa svojom vizijom razvoja Gruzije, saradnje sa EU, najvažnijih strateških ciljeva Gruzije, kao i rešavanja otvorenih pitanja u regionu u kontekstu poštovanja međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta suverenih država. Iznela je i zahvalnost Srbiji na podršci teritorijalnom integritetu Gruzije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter