Izvor:
25.04.2019 u 14:23
0

ALEKSANDAR VULIN U MOSKVI: Srbija je vojno neutralna zemlja i neće biti članica ni jednog vojnog saveza!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin danas je, na sastanku u Moskvi sa vršiocem dužnosti generalnog sekretara ODKB Valerijem Semerikovim, razmotrio dosadašnju saradnju i mogućnosti za njeno unapređenje.

Ministar Vulin je istakao da je Srbija vojno neutralna zemlja i da neće biti članica ni jednog vojnog saveza, ali da ima prostora da sa ODKB razvija i produbljuje sardanju, saopstilo je Ministarstvo odbrane.

Zajednička ocena v.d. sekretara i ministra odbrane je da je saradnja sa ODKB danas znatno bolja nego u prethodnom periodu.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara, Semerikov, istakao je da ODKB poštuje stav Srbije o vojnoj neutralnosti kao i da je učešće Vojske Srbije u aktivnostima ODKB veoma značajno za tu organizaciju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Glas Balkana

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter