Izvor:
26.04.2019 u 08:42
0

HARADINAJ: Berlinski samit nije bilateralni sastanak, nadam se da neće biti nikakvih nedoslednosti!

Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj nada se da će on i kosovski predsednik Hašim Tači u Berlinu, u ponedeljak, biti na istim pozicijama i da neće biti nikakvih, kako je rekao, nedoslednosti.

Haradinaj je to rekao novinarima nakon sednice vlade, dodavši da misli da su pozicije njegovog kabineta poznate svima na Kosovu.

Berlinski samit nije bilateralni sastanak. Mislim da su stavovi vlade jasni i nadam se da neće biti nikakvih nedoslednosti – rekao je Haradinaj.

Potvrdio je da na temu berlinskog samita još nije razgovarao s Tačijem, ali se nada da nije kasno I da će se to dogoditi pre početka tog skupa.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter