Izvor:
14.05.2019 u 08:50
0

VUČIĆ DANAS NA OTVARANJU RADOVA NA GRADNJI NCR KAMPUSA: Počinje gradnja najsavremenijeg kampusa na Novom Beogradu!

Na Novom Beogradu danas je označen početak gradnje najsavremenijeg tehnološkog kampusa koji podiže američka kompanija NCR, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

NCR kampus će biti najveći tehnološki kampus te kompanije u Evropi, a završetak radova je planiran za početak 2021. godine.

Investicija u novi kampus je vredna oko 90 miliona dolara i nalaziće se u Bloku 42 u Bulevaru Milutina Milankovića, preko puta ulaza u Super Vero.

Prisustvuju i premijerka Ana Brnabić, ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, predsednik korporacije NCR Majkl Hejford (Mićael Hayford), COO korporacije NCR Oven Salivan (Owen Sullivan), viša potpredsednica za korporativni marketing, komunikacije i eksterne poslove korporacije NCR Marija Živanović-Smith i generalni direktor kompanije NCR za Srbiju i direktor za marketing i spoljne poslove za Evropu, Bliski istok i Afriku Stefan Lazarević.

Zgrada kampusa će zauzimati površinu od oko 30.000 metara kvadratnih i imaće dva nivoa ispod zemlje za parking, prizemlje u kome će se nalaziti maloprodajni i ugostiteljski objekti i još sedam spratova najsavremenijeg poslovnog prostora.

U kampusu će moći da radi više od 4.200 ljudi.

Pri projektovanju kampusa predviđeno je korišćenje najnovijih tehnologija i moderan radni prostor.

Imaće dodatne sadržaje potput prostorija za relaksaciju.

NCR korporacija je vodeća kompanija u oblasti softvera i pružanja usluga u sektoru finansija, maloprodaje, ugostiteljstva i telekomunikacija.

Ta korporacija ima oko 34.000 zaposlenih i posluje u 180 zemalja.

Sedište NCR-a je u Atlanti, u američkoj državi Džordžija.

Kako je ranije objavljeno, kampus NCR će se nalaziti uz Železničku stanicu Novi Beograd.

NCR u Srbiji posluje već osam godina i zapošljava trenutno više od 3.100 većinom mladih i talentovanih ljudi, koji se bave rešavanjem najrazličitijih tehnoloških izazova i pružaju podršku klijentima širom sveta.

U Novom Beogradu će se nalaziti drugi kampus koji amrički NCR podiže negde u svetu, a prvi je izgrađen u Atlanti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter