Izvor:
14.05.2019 u 13:56
0

EVROPSKI IZBORI: Veliki odziv državljana Hrvatske u Srbiji!

Interesovanje državljana Hrvatske u Srbiji za izbor poslanika iz Hrvatske u Evropski parlament je veliko i do sada se prijavilo više od 600 glasača, a prijave i dalje stižu, rečeno je u Ambasadi Hrvatske u Beogradu.

Na prethodnim izborima za Evropski parlament, kako je rečeno u Ambasadi, prijavilo se oko 140 državljana Hrvatske u Srbiji.

Rok za prijavu glasača ističe po završetku radnog vremena Ambasade Hrvatske u Beogradu u sredu, 15. maja.

Glasanje za hrvatske članove EP u Srbiji će se održati na dve lokacije, u Ambasadi Hrvatske u Beogradu i u Generalnom konzulatu u Subotici.

Izbori za Evropski parlament, 9. po redu od 1979. godine, održaće se od 23. do 26. maja, a Hrvatska će svojih 12 predstavnika, jednog više nego do sada, odabrati 26. maja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter