Izvor:
17.05.2019 u 06:11
0

DRECUN: Rezolucija zatvara vrata za nastavak razgovora!

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije Milovan Drecun ocenio je sinoć da usvajanje u kosovskoj skupštini rezolucije o navodnom genocidu Srbije na Kosovu predstavlja izrazito neprijateljski potez prema srpskom narodu i Beogradu i da se time zatvaraju vrata za nastavak razgovora.

– Pregovori se ne mogu graditi na ovakvoj brutalnoj kampanji laži, na optužbama, čime se zapravo na najviši nivo podižu tenzije između Srba i Albanaca, ali se i radikalizuje albanska zajednica i njena mržnja usmerava prema srpskom narodu – rekao je Drecun.

On je ocenio da najnoviji potez prištinskih vlasti predstavlja čistu propagandu, ali i taktiku da se skrene pažnja sa zločina koje su oni počinili.

Priština je ranije sinoć usvojila rezoluciju o navodnom genocidu koji su počinile srpske snage tokom sukoba na Kosovu i Metohiji.

Za rezoluciju je glasalo svih 79 prisutnih poslanika. Sednici nisu prisustvovali poslanici srpske zajednice.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter