Izvor:
18.05.2019 u 16:27
0

ALEKSANDAR VUČIĆ POVODOM ZAVRŠETKA JUŽNOG KRAKA: „Završen jedan veliki posao!“ (VIDEO)

Završen je jedan veliki posao! Hvala vrednim radnicima na predanosti i požrtvovanosti da se savlada sve ono što godinama unazad niko nije uspeo, hvala i građanima Srbije koji su verovali u ovaj san koji je danas stvarnost. Budućnost su kvalitetne i bezbedne saobraćajnice, nova radna mesta, investicije, ostanak ljudi u svojim rodnim mestima. Most Vrla je najlepši projekat na prostorima bivše Jugoslavije! Zahvalan sam i srećan što sam predsednik zemlje koja je uspela da se izbori sa stvarima sa kojima pre nismo uspeli da se izborimo. Živela Srbija! – napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu.

Video možete pogledati OVDE.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Instagram (buducnostsrbije/printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter