Izvor:
07.10.2016 u 00:32
0

DODIK SA NIKOLIĆEM U BEOGRADU: Očuvanje stabilnosti u regionu od najvećeg značaja!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je ponosan na činjenicu da kandidat srpskih partija Mladen Grujičić ima najviše šansi da bude načelnik opštine Srebrenica.

Posle razgovora sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Dodik je izrazio zadovoljstvo što nisu potvrdjene spekulacije onih koji su tvrdili da će referendumu o Danu RS i lokalni izbori u BiH doprineti nestabilnosti.

Dodik je naveo i da je prethodno danas na beogradskom aerodromu razgovarao s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je, kao i u razgovoru sa Nikolićem, konstatovano da je očuvanje regionalne stabilnosti od najvećeg interesa.

Tomislav Nikolić čestitao je predsedniku Republike Srpske uspeh ostvaren na lokalnim izborima i održanom referendumu.

Kako se navodi u saopštenju, dva predsednika su konstatovala da izborna volja gradjana mora da se poštuje, a demokratski principi na kojima počiva funkcionisanje institucija i pravne države očuva.

Nikolić i Dodik su tokom sastanka razgovarali i o odnosima Srbije i RS, kao i o važnosti očuvanja mira i stabilnosti u regionu, navodi se u saopštenju.

Beta
Foto: Tanjug video/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter