Izvor:
23.05.2019 u 13:25
0

PREDSEDNIK SRBIJE: „World minds“ prilika da se predstave rezultati Srbije!

Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je organizatorima prestižne konferencije "World Minds" što se takav skup održava u Beogradu, što je prilika da se govori o rezultatima i planovima Srbije, koja je, ističe, na dobrom putu.

Beograd je danas domaćin simpozijumu "World Minds", na kojem učestvuju neki od najvećih svetskih umova današnjice. Hvala što ste doveli WorldMinds u našu zemlju, naš grad i hvala na mogućnosti da govorimo o našim rezultatima i planovima. Moramo da izgradimo ekonomski stabilnu zemlju, moramo da mislimo o našoj budućnosti. Srbija je danas na dobrom putu i učinicemo sve da sačuvamo stabilnost – naveo je Vučić na svom instagram nalogu "budućnostsrbijeav" uz fotografije sa skupa.

Predsednik Vučić razgovarao je sa bivšim nemačkim kancelarom Gerhardom Šrederom na panelu "Geopolitička pitanja", u okviru simpozijuma "World Minds".

Takođe, objavio je i kratak video snimak, sa početka tog panela i propratio tekstom

"Moramo da oprostimo, ne možemo da zaboravimo", što je rekao bivšem nemačkom kancelaru tokom razgovara o bombardovanju Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter