Izvor:
23.05.2019 u 15:28
0

DAČIĆ I IKONEN: Razvijati bilateralnu i saradnju u procesu evrointegracija!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i odlazeći ambasador Finske u Beogradu Perti Ikonen ocenili su danas da su bilateralni odnosi dve zemlje dobri i izrazili neophodnost razvoja saradnje, kako na bilateralnom planu, tako i u procesu evrointegracija.

Dačić, koji je primio u oproštajnu posetu ambasadora Ikonena, zahvalio je na podršci koju Finska pruža Srbiji na planu njenih evrointegracija i izrazio nadu da će ona tokom predsedavanja EU u drugoj polovini 2019. godine nastaviti aktivno da podržava proces proširenja i pruža aktivnu podršku Srbiji na evropskom putu.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, uz zahvalnost na aktivnom angažmanu, uspešnoj saradnji i ličnom doprinosu na unapređenju saradnje dve zemlje, Dačić je poželeo ambasadoru Ikonenu puno uspeha u daljem radu nakon završetka mandata.

Ambasador Ikonenen je naveo da odlazi iz Srbije veoma zadovoljan iskustvom koje je stekao, kao i tretmanom koji je imao od strane zvaničnika Srbije i institucija s kojima je sarađivao.

Posebno je izrazio zahvalnost na ostvarenoj saradnji s ministrom Dačićem, kao i s Ministarstvom spoljnih poslova u celini.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter