Izvor:
24.05.2019 u 11:46
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: U parlamentu ću govoriti načelno o tome kako da se borimo za srpski narod!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će na sednici Skupštine Srbije o KiM podneti izveštaj i načelno govoriti o budućim potezima kad je reč o Kosovu, ali da neće iznositi taktičke planove i protivnicima predočiti sledeće korake, jer bi to bilo nelogično.

Vučić je na konferenciji posle sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, komentarišući navode pojedinih medija da neće izneti nikakav novi plan, rekao da je logično da država ne iznosi javno svoje planove i protivnicima predoči svoj sledeći korak.

Mi igramo partiju šaha, imamo damu i topa manje i sudija je pod njihovom kontrolom… I sad mi treba da izađemo i kažemo sta ćemo uraditi u budućnosti. Da li je moguće da neko pametan traži da iznesemo naše korake? To je pitanje teških razgovora ili pregovora. Kako smemo da iznesemo šta pokušavamo da uradimo, da damo protivnicima sve na tacni? – upitao je Vučić.

On je rekao da će u parlamentu podneti izvestaj o tome šta se do sada dešavalo i da će govoriti načelno o tome kako da se borimo za srpski narod, ali tako da se ne otkrije nijedan taktički potez.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter