Izvor:
24.05.2019 u 11:57
0

ANA BRNABIĆ: Vlada Srbije će pomoći poljoprivrednicima čiji su rodovi pretrpeli štetu!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Vlada Srbije pomoći poljoprivrednicima čiji su rodovi pretrpeli štetu tokom vremenskih nepogoda koje su naročito pogodile zapadnu Srbiju.

Brnabić je, odgovarajući na ptianja novinara u Čačku, rekla da je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović već na terenu i u kontaktu sa poljoprivrednicima, lokalnim samoupravama i osiguravajućim kućama sa kojima razgovara o nadoknadi štete.

Drago mi je da čujem da se osiguranje poljoprivrednih dobara povećava, jer osiguranje predstavlja sistemski jaku poljoprivredu. Podsetimo da je Ministarstvo poljoprivrede davalo premiju kako bi pomoglo proizvođačima da se osiguraju i pozivam ih da nastave da se osiguravaju kod osiguravajćih kuća – rekla je Brnabić.

Premijerka je naglasila da će se, ukoliko bude bilo potrebe, u nadoknadu štete poljoprivrednicima uključiti i ostali resori, kako bi, kaže, poljoprivrednici videli i bili sigurni da država stoji iza njih.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printskrin (Ana Brnabić)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter