VUČIĆ: "Ja zbog naroda idem po Srbiji, ne stavljajte mi ograde!"

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas funkcionarima te stranke da više razgovaraju sa ljudima i da ne želi više da na skupovima u okviru svoje kampanje Budućnost Srbije vidi ograde između njega i naroda.

- Ili, ostavite ogradu pa svi iza grade, a ne ''valentino, pa šanel tašnica'' u prvom redu, za funkcionere, a narod - iza ograde. Neću to da vidim, hoću narod da vidim koji glasa za nas - rekao je Vučić na Glavnom odboru SNS.

Ne želi, kaže, više ni da sklanjaju nekog ako dođe da kritikuje ili ga čak gađa jajima i paradajizom.

Kako je kazao, pitaće takve za šta im je kriv i predočiti šta je do sada uradio za njihove opštine i mesta i šta nemerava tek da uradi.

- Ali, neću da vidim da je narod sklonjen, zbog tog naroda smo tu došli - poručio je Vučić.

Tim pre što je, kako je istakao, ova vlast uradila pet puta više nego drugi, od autoputeva, fabrka, pruga i svemu drugom, na primer, otvaranju muzeja, pa čak i u sportu zbog velike podrške od strane države.

- Da li ima okruga da nisam neku fabriku otvorio, možda jedan ili dva i to ću uskoro, a u nekim opšitna i po šest ili sedam fabrika sam otvorio. Neki nisu toliko ni za 20 godina. Rekli smo kada smo otvarali Meitu u Obrenovcu da će biti zaposleno 1.500 ljudi, pa su me napali kako lažemo pošto u ugovoru piše 750, iako smo im objasnili je to samo prva faza. A biće ukupno zaposleno 3.000 ljudi.

Vučić je dodao da želi da čuje kao predsednik Srbije srpske domaćine šta misle i da ih pozove da pomognu u vođenju zemlje.

 

 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro