Izvor:
17.06.2019 u 15:41
0

VUČIĆ: „O vlasti odlučuje narod, a ne neko drugi!“

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić kaže da ambasadori nikoga neće dovesti na neku funkciju, već da to može samo narod.

– Onima koji misle da će na neku funkciju doći ili da će ih na nekoj funkciji sačuvati ako su mnogo dobri sa nekim ambasadorom…Nijedan ambasador vas neće dovesti ni najednu funkciju, oni rade samo u interesu svojih zemalja. Dovešće vas samo narod – rekao je Vučić na GO SNS.

Podsetio je na slučaj ispred Skupštine grada i naveo da je ponosan na žene iz SNS, koje su se hrabro suprotstavile batinašilma i kriminalcima, od Boška Obradovića do Marka Bastaća.

– Boško dođe kao Badža, iz Popaja, ali ne sme KiM da pomene pred Metjuom Palmerom. On je sa Palmerom pričao kako će da sruši Vučiha, a ne o Kosmetu… – rekao je Vučić.

Poručio je da o njegovoj vlasti odlučuje narod, a ne Obradović ili Palmer.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter