Izvor:
18.06.2019 u 13:13
0

MERKELOVA DEHIDRIRALA: Tresla se na sastanku u Berlinu!

Nemačka kancelarka Angela Merkel izgledala je kao da joj nije dobro i tresla se dok je danas u Berlinu dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Merkel je stajala pored Zelenskog na suncu dok je vojni bend svirao himne Nemačke i Ukrajine kada je počela da se trese.

Međutim, nakon intoniranja himni, Merkel je delovala bolje, a potom je brzo prošla crvenim tepihom sa Zelenskim i ušla u zgradu u kojoj se nalazi njena kancelarija.

Pre ulaska je zastala da pozdravi vojni bend.

Kancelarka je na konferenciji za novinare rekla da je dobro.

– Od tada sam popila bar tri čaše vode, koje su mi očigledno bile potrebne, i sada mi je veoma dobro – rekla je Merkel.

Ona je, sat vremena nakon sastanka sa Zelenskim, rekla na zajedničkoj konferenciji za novinare da su razgovarali o bilateralnim pitanjima i mirovnom procesu u Minsku.

Nemačka kancelarka puni 65 godina narednog meseca, a nije poznato da ima ikakvih zdravstvenih problema.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter