Izvor:
12.10.2016 u 16:01
0

EROTSKA ISPOVEST: Gledala sam kako ju *EBE, kako mu je nagužena a on je UNIŠTAVA

Ne znam kako mi se to uspjelo dogoditi, sve je bilo u sekundi. Bol je došla i rana je bila na mojoj nozi. Uf… jao, nisam se mogla dignuti. Dobro da sam imala sa sobom mobitel pa sam zvala taksi. Moram u bolnicu. I dalje sam bila u istom položaju nisam se mogla pomaknuti. Čekam taksi zamolit ću muškarca koji vozi da mi pomogne. Evo ga dolazi taksi i staje. Mašem mu. Vidio me je i dolazi do mene.

– Hej curo! – kaže mi on.

– Molim Vas da mi pomognete da uđem u taksi i da me odvezete u bolnicu.

Dignuo me je i oslonila sam se na njega. Ušla sam u taksi ali zbog noge ležala sam.

– Boli te?

– Aha, pala sam sa bicikle.

– Gadno je to curo. Izdrži, brzo smo došli.

– Hoću, puno Vam hvala.

Došli smo a on je zvao da dođu sa kolicima po mene. Platila sam mu i zahvalila sam mu se kada je došao. Poželio mi je brz oporavak i otišao je svojim poslom. Sjedila sam u bolničkim kolicima i medicinska sestra me vozila do ordinacije.

Do ordinacije gledala sam u moju nogu kako me samo boli, kvragu i bicikla – pomislim. U ordinaciji smo bili i polegla me. Pipala je moju nogu, gledala je moju ranu.

– Ako te šta boli dok te pipam viči.

Nije me boljelo samo je grozno izgledalo.

– Imaš sreće, – kaže mi i pogleda me. Dolazio je doktor, bio je simpatičan. Čim je ušao nasmijao mi se i pogledao me. Onda:

– Sestro ju boli šta?

– Ne, samo je rana.

– Dobro, ja ću je još malo pregledati. Sačekaj tu – kaže sestri.

Došao je blizu mene a ja sam osjetila neku posebnu vibru među nama. Pipao je moju ranu i pogledao me.

– Dobro je curo, sada će ti to sestra očistiti i previti. Ostaješ tu ovu noć, moraš biti pod nadzorom u bolnici, zbog rane jer ne izgleda dobro. Sestra će te smjestiti u sobu i dati ti našu pidžamu bolničku tako da ne brini.

– Dobro – kažem. Nije mi baš to bilo pravo, ali dobro jedna noć u bolnici neće me ubiti.

Medicinska sestra sve mi je napravila i smjestila me je u sobu. Bila je lijepa soba, mala. Sama sam bila u njoj. Rekla je da ako mi bude nešto trebalo da neka samo stisnem onaj crveni gumb i da će netko doći. Ležala sam u krevetu i zatvorila oči. Brzo sam zaspala.

Spavala sam par sati a onda sam se probudila i zaviknula, imala sam noćnu moru. Strašno je bilo. Brzo su se otvorila vrata od moje sobe ušao je doktor i pitao me ako sam dobro.

– Da, jesam.

– Prepao sam se kada sam čuo da si zaviknula.

– Ružno sam sanjala – kažem mu.

– U redu, dešava se.

Bila sam sva znojna i mokra. Sjela sam na krevet a on je sjeo pored mene. Gledao je u moje plave oči poput mora. Mazio me je po licu rukom i rekao da je sve u redu i da sam tu na sigurnom.

– Znam ali prestrašena sam sada i ne mogu spavati.

– Jesi za jednu igricu?

– Koju?

Nagnuo se je i gricnuo me za uho, počeo me je škakljati a ja sam se smijala. Šapnuo mi je napaljen da sam zlato.

– Pazite samo na moju ranu – kažem mu. Poljubio me je u moja usta i dugo smo se ljubili. Skinula sam bolničku pidžamu jer sam bila sva znojna i mokra, a on je skinuo isto sve sa sebe. Skinula sam i moje gaćice a on svoje bokserice jer htjeli smo to. Htjeli smo se seksati sada tu na krevetu.

Mazio je moju pičkicu rukom a ja sam mu ga drkala.

Nagnula sam glavu da ću mu ga pušiti a na to otvaraju se vrata od sobe. Medicinska sestra je ulazila. Vidjela nas je skupa. Samo se nasmijala i pitala smije li nam se pridružiti, rekli smo da da.

Ona je isto sve skinula sa sebe. Bila je gola. Imala je veće grudi od mene a pičkica joj je bila obrijana a moja nije. Da sam znala da će mi se ovo desiti obrijala bi ju.

Bez riječi je kleknula i počela lizati moju pičkicu. Ja sam njegov kurac stavila u usta. Tako je tvrd postao u mojim ustima. Stiskala sam njegova jaja i lizala ih. Ona mi je lizala pičkicu a ja sam lagano stenjala. Došla je do mojih grudi i grickala moje bradavice. Mmmmm… ljubile smo se strastveno i dugo dok nas je on gledao. Sada je ona njemu pušila i drkala kurac a ja sam njoj lizala pičkicu. Mmmm tako je fina bila.

Polegnuli su me na krevet, morali su paziti na moju ranu. Raširio mi je noge i počeo je lizati moju pičkicu dok me ona mazila. Stao je i pogledao me a onda naglo zabio kurac u moju mokru pičkicu.

Ležala je do nas a on je njezinu pičkicu mazio rukom. Jebao me je polako pa sve brže. Izvadio ga je naglo i došao do njezine pičkice, lizao ju je i jebao jprstima.

Gledala sam ih i mazila svoju pičkicu. Užasno me je palilo to što sam vidjela. A kada je stavio svoj kurac u njezinu pičkicu i počeo ju jebati, gledala sam kako ju jebe. Stavila sam tri prsta u moju vlažnu pičkicu.

Gledala sam kako ju jebe, kako mu je nagužena a on ju žestoko jebe i stenje. Neko vrijeme ju je jebao a ja sam se sama mazila. Nisam više mogla izdržati imala sam osjećaj da ću sada svršiti. Brzo ću u svakom slučaju. Htjela sam da me još jebe.

Legla sam na bok a naše noge su bile isprepletane. Stavio je svoj kurac u moju pičkicu i jebao me je. Rukama me uhvatio za moje grudi. Ubrzavao je ritam a ja sam stenjala. Jebao me je dugo. Ona je svoju pičkicu mazila i gledala nas.

Još jače i jače me jebao i počeo stenjati.

– Ah… mala dobra si – kaže mi. Naglo ga je izvadio i došao do nje. Legao je a ona je sjela na njegov kurac. Vrtila je guzom i jahala brzo na njemu. Njene velike sise su skakale. Naginjala se je na njegovo tijelo i njihova tijela su bila spojena. Žestoko ju je počeo jebati dok je ona ležala na njemu. Ja sam mazila svoju pičkicu i stenjala.

– Brzo ću svršiti – kažem im. Nasmijali su se i rekli: – I mi ćemo. Izgledali su tako bliski kao bračni par da su ili ljubavnici. No, možda i jesu.

Ona je legla pored mene a on je malo mene lizao malo nju, i jebao nas prstima. Oboje smo svršile. Sok mi je iscurio iz nje i tekao a on me lizao. Lizao je moju pičkicu i popio sav njen sok. Ona je glasno svršila i lizao je i nju sve dok nije nestala svaka kap sa njezine pičkice.

Legao je a ja sam bila sa jedne strane a ona sa druge. Drkale smo mu kurac i pušile ga skupa. Čekale smo njegovu spermu. Usta su nam bila otvorena i samo smo čekale da nas zalije.

Mlazevi sperme su krenuli. U ustima nam je bila njegova sperma. Ja i ona smo se igrali njome i ljubile smo se u usta. Gutale smo. Bila je tako fina. Sva sperma je nestala jer smo je prugutale. Ona je legla a ja sam mu lizala kurac cijeli i kružila jezikom po glaviću. Igrala sam se sa njime sve dok njegov kurac se nije spustio. Njegov kurac je otišao u san a ja sam legla pored njega.

– Kako si? – pita me on.

– Dobro sam.

Bila sam zaista dobro. Poslije seksa zaboravila sam noćnu moru i zaboravila sam onda na ranu. Otišli su na posao, morali su, a ja sam ostala sama. Kao beba sam zaspala i do jutra sam spavala. Ujutro su me otpustili i otišla sam doma.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter