Izvor:
21.06.2019 u 13:19
0

BRNABIĆ ISTIČE: Ne reagujem na navode pojedinaca, već institucija!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da joj nije poznata izjava bivšeg načelnika Uprave kriminalističke policije Radoljuba Milovića da se ministar zdravlja Zlatibor Lončar pojavljuje u predmetima “zemunci” i “Šarić”, i navela da kao premijer ne može reagovati na navode bilo kog pojedinca već da veruje institucijama.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će smeniti Lončara posle Milovićevih tvrdnji, ona je upitala šta bi značilo to ako bi to učinla i ako bi reagovala na svaku tvrdnje neke osobe, i takođe upitala kako da ona određuje ko je kredibilan, a ko nije.

– Ja nisam pročitala taj intervju, pročitaću ga, ali neću reagovati na navode bilo kog pojedinca. Ja sam predsednica vlade, ja moram da verujem u institucije. Kada mi one daju takvu informaciju, ja ću reagovati – rekla je premijerka.

Kako je ukazala, ako bi razmišljala drugačije, to bi značilo da niti postoje institucije, niti postoji vladavina prava.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter