Izvor:
23.06.2019 u 09:45
0

PLANOVI MOSKVE: Nametnutu pauzu u dijalogu iskoristiti da se učvrsti srpska i ruska pozicija… (FOTO)

Moskva namerava da nametnutu pauzu u dijalogu između Beograda i Prištine iskoristi da učvrsti i srpsku i rusku poziciju oslanjajući se na dokument UN, ocena je analitičara.

Srbija je od Rusije dobila još snažniji vetar u leđa pred verovatno krucijalnu fazu procesa rešavanja pitanja Kosova i Metohije.

Susret predsednika Aleksandra Vučića i ruskog premijera Dmitrija Medvedeva u Minsku i poruke čvrste podrške, pre svega u političkoj, ekonomskoj i vojnoj sferi, koje je Moskva poslala Beogradu, ali i svetu, najavljuju nameru Vladimira Putina da nametnutu pauzu u dijalogu iskoristi da još odlučnije uskoči u ovu igru i insistira na pravu Srbije koje proizilazi iz Rezolucije 1244.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter