Izvor:
25.06.2019 u 15:01
0

BEOGRAD: Usvojeno više planova detaljne regulacije!

Na sednici Skupštine grada Beograda danas je usvojeno više planova detaljne regulacije, među kojima i plan koji se tiče izgradnje ostružničkog kanalizacionog sistema.

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić rekao je da se ide ka tome da se čitava teritorija grada "pokrije" planovima detaljne regulacije, kako bi se cela teritorija grada ravnomerno razvijala.

– Jedan od najvažnijih je svakako plan koji se tiče izgradnje ostružničkog kanalizacionog sistema. Više naselja, poput Umke i delova Sremčice, pripadaće ovom slivu, dok je sa saobraćajnog gledišta najvažniji plan koji se tiče proširenja prve i druge faze Vinogradske ulice, što je najvažnija saobraćajna infrastruktura koju razvijamo u tom delu grada, od Novog Beograda ka Surčinu – rekao je Stojčić.

On je naveo da je plan detaljne regulacije centra Banovog brda skinut sa dnevnog reda zbog inicijative velikog broja građana koji žive u tom delu grada.

– Taj plan će se u narednom periodu sigurno naći pred odbornicima, ali kada bude pretrpeo određenu vrstu revizije – dodao je Stojčić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter