Izvor:
26.06.2019 u 07:20
0

MINISTARSTVO ZA DRŽAVNU UPRAVU I LOKALNU SAMOUPRAVU: Iz medija saznalo da je izabrana nova predsednica Nacionalnog saveta bošnjačke nacionalne manjine!

Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije iz medija je saznalo da je izabrana nova predsednica Nacionalnog saveta bošnjačke nacionalne manjine.

Iz tog ministarstva su rekli da čekaju zvanični zahtev BNV za promenu podataka u Registru nacionalnog saveta koji se odnose na predsednika.

Nakon što je BNV podneo inicijativu za određivanje "specijalnog statusa Sandžaka", nadležno ministarstvo je uputilo zahtev tom veću da u skladu sa zakonom dostave relevantne podatke i spise u vezi sa tom inicijativom.

"Prikupljanje dokumenata je u toku. Očekujemo da nam dostave sve potrebno u najskorijem roku", rekli su u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter