ĐORĐEVIĆ: Zahvalan ambasadoru Socijalističke Republike Vijetnam zbog nepriznavanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova! (FOTO)

 

 

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević zahvalio se danas novopostavljenom nerezidencijalnom ambasadoru Socijalističke Republike Vijetnam, Dang Tran Fongom, na nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, navodi se u saopštenju ministarstva.

Ðorđević je, nakon razgovora sa novoizabranim ambasadorom, rekao da je zadovoljan visokim stepenom razumevanja Srbije i Vijetnama u ključnim pitanjima bilateralne i multilateralne saradnje, piše u saopštenju.

On dodaje da je uveren da će dugogodišnji prijateljski odnosi dve zemlje nastaviti da se unapređuju posebno u oblastima koje su u nadležnosti ministarstva za rad.

Tran Fong rekao je, a navodi se u saopštenju, da će za vreme njegove diplomatske misije nastojati da odnose dve zemlje u mnogim oblastima podigne na viši nivo i da je posebno zainteresovan da Srbija i Vijetnam razviju saradnju u oblasti zapošljavanja i socijalne sigurnosti. 

Takođe, ambasador je zahvalio našoj zemlji što je podržala prijem Vijetnama za privremeno članstvo u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija.

 

Izvor:tanjug
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Parograf
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro