Izvor:
13.10.2016 u 19:50
0

EROTSKA ISPOVEST: Razdirao sam joj USKA ustašca i za to vreme TERAO da mumla kako obožava VELIKU KITU

Za vreme vojske u NS-u svaki slobodan dan planirao sam zajedno sa tadašnjom devojkom i to tako da ona dođe busom, iznajmimo sobu u hotelu te je karam kao svaki zagoreli vojnik. I tako vikend za vikendom, isti hotel, ista namera, blud, seks i znoj po ceo dan. Samo odemo na ručak i nazad u sobu, da je što više puta iskaram. Jebiga, nije mi bilo svejedno. Ipak joj fali stari, svakodnevni tretman.

Uglavnom, jednom prilikom mi je uleteo neplanirani izlazak i nas nekoliko je zaglavilo u kafani. Onako pijan, gladan i napaljen odlučio sam da iznajmim sobu, istuširam se, legnem, izdrkam uz televiziju i odremam.

Poznata zgodna, plava recepcionerka kroz osmeh i odmeravanje mog pogleda koji je skida komentariše kako to da sam sam došao. Opet direktan pogled. Daje mi ključ i tiho mi kroz šapat govori da bi mi donela jak espreso da me otrezni. Uh, Ana! Pogledi i osmesi su nam dogovorili nešto više od kafe.

Istuširan ležem na francuski ležaj i ne mogu da se oduprem. Nadrkavam ga uz Fashion TV, sav napaljen i iznenađen.

Kuc, kuc! Vrata su bila otključana.

Bila je koju godinu starija od mene. Nosila je uski komlet, a suknja joj je bila malo iznad kolena. Ušunjala se na štiklama.

Opušta atmosferu. Njen parfem me opija, dok pijemo kaficu. Lovi mi poglede. Pita me šta me to na njoj mami, grudi, guza, uska suknja iznad kolena… Da li mi se dopada njena neskrivena namera? Da li je ispala prosta što je upravo ona napravila prvi korak? Priča mi da je u verena za dosta starijeg muškarca (od 50 godina) koji je jako bogat i koji je voli. Hoće dete sa njom i ona će mu ga roditi, jer je on zapravo voli ali godine su učinile svoje, a njoj hormoni gore.

Pita me da li je razumem. Pravda se slatko da se možda jednom mesečno, tako kao meni, nekom zgodnom tipu ponudi. Ipak radi gde radi, vidi ko je odakle i uveliko zna koga može da pita, a koga ne. Govori mi kako je dosta znatiželjna kao žensko i dodaje:
– Ipak mi znamo šta ti i mnogi drugi radite sa devojkama kada se zaključate. Pojačate TV, a ni ne slutite kako se čuju uzdasi.

Na već direktan tok rečenica digao mi se primetno.

– Znatiželjna si?
– Ooo, daaa…

Razmaknuo sam mantil i pokazao joj svoje golo telo. Uzdahnula je kada ga je ugledala kako ukrućen pulsira. Krupna jaja su mi puna, a glavić natekao. U punoj snazi svojih 17cm sam joj prezentovao, kako treba.

– Hvala ti. Drago mi je što mu se dopadam… A sada me uzmi kao da sam ona tvoja devojčica…

Traži mi da navučem kondom i na stomak mi baca rebrasti dureks. Pocrvenela je od uzbuđenja, oblizuje usne i gleda kako ga navlačim. Hvali me kako sam ga lepo ošišao, jaja su mi ćelava, uredan je i lep. Zatekao sam je tražeći joj gumicu kojom je vezala kosu u rep. Obuhvatam jaja i tvrdo stablo kurca dva puta. Uzdahnula je pohotno.

Nije stigla ništa da skine. Lizao sam joj vrat. Tražila je da joj pokažem zube, uverila se da sam čist te mi gurnula jezik duboko u usta da joj ga sisam. Sočno me je ljubila. Ruke su mi bile svuda po njoj.

– Aaahhh… Ooohhh… – Glasno je odzvanjala soba. Stenjala je slasno dok me čitavog nije primila.

Ležim na njoj, misionarski joj ga ubadam. Jedna noga joj je na mom ramenu. Prija joj promena ritma, pojačava TV.

Ribica se privikla. Heftam je silovitije. Pridržava svoje krupne grudi koje su joj pod naletima do brade letele. Orgazam je stresa… Jaja su mi sluzava. Vadim ga, klitoris joj masiram glavićem.

Lepa je, a koliko mi se čini i bolje mi kurcu paše od devojke. Ana je bila bombica, 162 cm, 55 kg, punije, oble guze.

– To sam htela, da se odmah uverim vredi li mi se skidati, pa opet te primiti. Ovo je veliki rizik za mene i, eto, priznajem ti da si ti sedmi u poslednjih godinu dana.

Svlači svoj kompletić i polako, deo po deo, otkriva sve više. Opisuje mi da su od tih sedam tipova samo tri ispunila njena očekivanja. Dva su odmah otpala, uboli par puta i svršili. Jednom je samo dala da joj poliže i izdrkala mu kurčić koji nije ni htela da primi.

Drkam ga na njen spontani striptiz i iskreno ispovedanje. Ostaje u gaćicama. Bezobrazno joj tražim da mi pokaže na mom komadu koliko je mali kurac taj momak imao. Potrbuške se nalaktila između mojih nogu.

Krupne, kruškaste grudi mi greju jaja. Kažipstom prelazi preko žile čitavom dužinom. Osećam njen uzdah na jajima. Crta po njemu, odmerava mi nabrekli klip. Zaustavlja se na nekih 10, 12 cm. Zaprepašćen je pitam da li mu se digao.

jjaajjaa

– Da, dušo. Bio je dignut, tvrd i lep, ali minijaturan. Kao da sam malo duži ćevap sisala, naravno preko kondoma.

Nastavila je da šara. Jaja mi je masirala, a obraz mi spustila na butinu. Zamenjuje mi desnicu. Oduševljeno mi ukazuje da nije primila deblji od moga. Veći jeste… Pod dlanom je osetila da me pale njena priznanja. Uhvatila me je sa obe ruke za pulsirajuću burgiju.

– Dušo, zamisli sada još na njega da te uhvatim sa nešto manje od moje dve šake. E, toliki je bio najveći. Taj mi je bio prvi. Pa, zamisli, dođem od kuće gde sam to jutro pušila mlitavih 15 cm. I za koji sat me gost pozove u apartman da mi ukaže kvar u kupatilu… Imao je oko četrdeset godina… Mršavi Mađar… Dok sam pisala zapisnik, ponudio mi je viski iz bara i 50 evra da samo budem pred njim obučena i da se okrećem dok on drka na mene. Obećao je da će biti brz i naravno diskretan. Popila sam još dve ture. Jebiga, što da ne. Imam njegov pasoš dole u fioci… Kada ga je izvadio, iz kruga u krug nisam se mogla nagledati… Kurčina! Zarumenila sam se kao malopre… Ponudio je 100 evra da ga zajašem ako želim. Jednom da svrši i to je to… Ostalo ti neću pričati, ali za ta tri dana sam uzela iPhone, ispunila devojački san i bila izjebana kao nikada do tada. Je l’ dosta? Idem pod tuš.

Tušira se dugo. Pridružujem joj se u kabini. Lice i grudi joj pritiskam uz pločice. Nameštam je da se što bolje izguzi.

– Aaahhh… Takooo… Do kraja, do kraja… Aahh..

Uzima da mi sisa dva prsta. Svesna je da je glasna. Tvrdo je karam, da se oseti jebanom. Skoro je od zemlje izdižem držeći je za struk. Navlačim je na kurac i nabijam ga u stomačić. Izvija se, stresa, koči se celim telom…

To ne remeti moj ritam. Nadovezujem joj dupli orgazam. Tako svilena, kako treba kurcem napokon pojebana, želi da mi ga popuši. Sisa mi jaja…

Tako mokri vraćamo se u sobu. Ja sedam u fotelju.

Raširila mi je noge i klekla. Sisama mi ga je drkala, a u guzu mi uvukla prst. Onda je navalila da ga dudla, liže, pljuje… Dodala mi je svoj mobilni da snimam.

– Samo kratko me snimi sa njim… Mmm… Da ti se vidi od pupka. Njega celog snimi, a ja ću ti reći dosta.

Preko kondoma mi ga obliza od korena do vrha, glavić usisa, jezikom išamara, te ga poče gutati. Nestajao je polako. Uska ustašca samo joj razdirao. Stenjala je i disala kroz nos. Par puta ga nabi sebi u grlo. To joj je bio maksimum.

Pokazuje mi da sam dosta snimio, ali ga ne vadi. Nastavljam da snimam i rukom joj glavu još možda dva-tri centimetra nabijem. Glavić joj je dublje u grlo skliznuo. Još par puta sam to uradio, a onda ugasio snimanje.

Napalio sam je dodatno. Zaskočila me je kao ždrebica i zajahala. Nasedajući silovito bradavicama me je gušila. Gurala mi je sise u usta i ubrzavala ritam. Curila joj je pocepana ribica. Čvrsto sam je uhvatio za struk i nabijao je do kraja, što dublje, bez štednje.

– Uuuhhh… Tako me jebi! Uh! Jebi me tako! Tucaj me! Aaahhh… Aaahh…

Nasela je potpuno otvorene pičkice i izvila vrat… A onda, tajac. Tek za koji minut je sišla sa njega i legla na krevet uz komentar:
– Eh, ovo mi je trebalo…

Zazvonio je telefon u sobi. Javio sam se. Koleginica je stidljivo, ali ipak profi, zatražila Anu da se uveri da li je sve okej. Nema je već sat vremena. Ana je maznim glasom uveri da se nisu prevarile u vezi sa mnom.

– Da, da. Bezobrazan je. Znaš već kako… O daaa, lep je golišav… Naravno da prija. Evo, već treći put prija… Neću još dugo. Moram kući… Aha, to bi ti drugara ako ima takvog potencijala. Pitaću ga… Da, da, sigurno bih se opet videla… Šta je, nešto ti je toplo? Hej, neću to da ga pitam. Jebiga, znaš gde smo. Ako hoćeš da ga vidiš, dođi pa ga pitaj sama. Jebiga, ipak je on gost hotela… To da… Okej.

Na moje pitanje šta to koleginici treba, Ana se nasmeja i dok se pod plahtom mazila, reče:
– Pa, mislim da bi svakoj tvoj kurac bio potreban, a ne samo mojoj koleginici. Želi te. To je ona crna lepa mršavica. Ako imaš drugara ili ti…

– Ja te danas ne delim, a ti sutra kresni nju. Ona je slobodna a i znam da je vatra. Htela je da ti ga slikam i njoj pošaljem, a spermu ako želiš ostavi joj u kondomu jer ja neću ništa van kondoma.

Zapalili smo po cigaretu. Ispitivala me je kako mi se devojka tuca, da li bih joj oprostio pre seks sa bivšim ili seks sa drugim meni iza leđa, da li bih je iznajmio nekome na sat. Uzvratio sam joj pitanjem, a ona mi na keca daje brojeve dve klinke koje su kao inventar hotela. Plavuša i crnka, 22 godine, 50 evra pušenje, 100 evra karanje. Sat i po, 200 evra, od 18h-12h.

Upitao sam je da li bi se ona karala još koji put sa mnom.

– Verovatno – odgovorila je uz smeh.

Bludna pitanja su letela. Otkrila se i mazila, dok sam ja drkao. Zvoni joj mobilni. Budući muž joj javlja da dolazi po nju za pola sata.

Uzrujala se i krenula brzo pod tuš. Htela je još da se kara. Zamolila me je da ga izdrkam jer nema vremena da mi ga popuši:
– Molim te, izdrkaj ga. Napuni taj kondom i zaveži ga. Nosim ga dole mojim napaljenim kozama… Je l’ tako da ćemo ponoviti akciju? Prijaš mi baš! Eto ti materijal za maštanje, samo ga izdrkaj.

Uručio sam joj podosta tople, guste sperme u kondomu, a ona me je poljubila kao da smo u vezi i otišla.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter