Izvor:
14.10.2016 u 21:24
0

VUČIĆ NAJAVLJUJE ČISTKU KRIMINALIZOVANOG DRŽAVNOG APARATA: Ili oni, ili mi – počistićemo ih sve!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da kriminalci iz velikih kriminalnih grupa imaju "saradnike u državnom aparatu" i najavio je veliku čistku.

Vučić je na TV Prva govorio o ubistvu Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekavši da je u pitanju "uvozno ubistvo" i da su "dovedena lica sa strane da haraju Beogradom".

– Uhapšena su dva lica u vezi sa ovim ubistvom, to su lica dovedena sa strane i naravno da ništa neće reći jer misle da imaju alibi. Međutim, moram da kažem da će svi koji misle da ubijaju po Srbiji osetiti žestoku pesnicu države i da će monstrumi koji su ubijali po našoj zemlji to dobro da zapamte – rekao je Vučić.

Na pitanje o saradnicima u državnom aparatu, o čemu je ranije govorio ministar policije Nebojša Stefanović, Vučić je rekao da nema konkretne podatke za ovaj slučaj.

– Za ovaj slučaj ne znam, ali da li imaju – imaju. Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi koji imaju veze i sa stranim obaveštajnim agencijama. Biće ili mi ili oni, ali ja vam kažem da će država da pobedi i neka dobro razmisle šta im je činiti – rekao je Vučić.

Takođe, one je rekao: "pa da vidim ko će od policajaca i specijalaca da sedi po njihovim jahtama i vilama da pravi biznis".

B92
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter