Izvor:
16.10.2016 u 19:23
0

PREMIJER O HAPŠENJU DIKIĆA: Nemamo veze sa slučajem, on je penzioner, a za neke čudne stvari bolje da…

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakve podatke o o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe u Crnoj Gori koju, kako je objavljeno, predvodi bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, ocenivši da je "čudan dan" u kojem se to dešava.

– Mi nemamo nikakve podatke o tome, ministar policije Srbije me je obavestio. Reč je o čoveku koji je penzioner. Čudan mi je dan na koji se to dešava – rekao je Vučić novinarima u Vranjskoj Banji.

On je dodao da će "ostatak komentara" o tome dati sutra, "kad se izbori (u Crnoj Gori) završe", da ne bi uticao na njih.

– Za sve ostalo bolje da se ugrizem za jezik tri puta i da prećutim – rekao je.

Premijer je dodao da će o tom slučaju više govoriti sutra, kad se završe izbori u Crnoj Gori kako "ne bi uticao ni na koji način".

Bratislav Dikić, nekadašnji šef Žandarmerije, uhapšen je u Crnoj Gori zajedno sa grupom od najmanje 15 osoba za koju crnogorska policija ima saznanja da je planirala da u toku današnjih parlamentarnih izbora širom zemlje izazove nerede i oružane sukobe, saznaje "Blic".

Blic
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter