Izvor:
17.10.2016 u 00:04
0

VUČIĆ PORUČIO KRIMINALCIMA: Vratite se u svoju zemlju

Srbija će se žestoko obračunati sa kriminalom bez ozbira na cenu koju može da plati, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić i poručio kriminalcima iz drugih zemalja da se vrate u svoju, jer u Srbiji to više neće moći da rade.

– Žestoko ćemo se obračunati sa onima koji misle da im je Beograd prćija i da po Beogradu mogu da ubijaju kako stignu, pa nek dobro razmisle da li su jači od države ili nisu – rekao je Vučić novinarima u Nišu.

On im je poručio da će Srbija da pobedi bez obzira na cenu koju će morati da plati.

– To da idu da ubijaju, da jedan pišti iz teretane, a drugi pištaljkom s puta, ko će kad da puca, jedan kalašnjikov, drugi kalašnjikov… To neka zaborave i neka to vrate u svoju zemlju, a u našoj državi to neće da rade – poručio je Vučić.

On je rekao da njegova reakcija na događaj od pre dva dana, kada je, inače, ubijen jedan od vođa navijača Partizana, nije bila reakcija samo na jedan dnevni događaj i istakao da će se država obračunati sa kriminalcima, bez obzira na cenu koju može da plati.

Tanjug
twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter