Izvor:
17.10.2016 u 16:04
0

NAMESTIO IH ALBANAC SELJIMAJ? Vučić ne veruje da su optužbe osnovane – Dikić i ekipa nisu teroristi, a on je penzioner i opozicija Vladi Srbije!

Premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas sumnju u osnovanost optužbi za terorizam protiv Bratislava Dikića i ostalih uhapšenih u Crnoj Gori.

– Gospodin Dikić svakog dana iznosi stavove protiv Vlade Srbije, ali voleo bih da vidim i da čujem stvarne i ozbiljne podatke o tome da je planirao neki teroristički akt – rekao je Vučić novinarima.

Premijer je rekao da lično u to ne veruje, imajući u vidu druge obaveštajne podatke do kojih su došle srpske službe i kojima raspolaže.

– Voleo bih da hapšenje nekoliko ljudi iz Zubinog Potoka nije zasnovano na iskazima albanskog komandira policije Seljimaja, a plašim se da imamo dokaze da jeste, onda ne mislim da je to bio ozbiljan razlog – rekao je Vučić.

Dodao je da ni društvo u kojem je bio Dikić ne ukazuje na terorističke aktivnosti.

Prema njegovim rečima, mnogi od onih koji su uhapšeni preko advokata su tražili intervenciju države Srbije, ambasade Srbije u Crnoj Gori i ambasada Srbije je poslala svoje službenike da ih obiđe u pritvorskim jedinicama.

Blic
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter