Izvor:
17.10.2016 u 21:00
0

PREMIJER O UBISTVU MUTAVOG: Neka nosi ko kakve majice hoće, ali mene zanima da se istraži ubistvo!

Nek nosi ko kakve majice hoće, moj posao je da se pobrinem da se istraži slučaj ubistva navijača Aleksandra Stanković i ko iz koje države dolazi u Srbiju s kalašnjikovima da "deli pravdu", izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje kako komentariše to što su igrači Partizana nosili majice s likom ubijenog narko-dilera i vođe navijača njihovog kluba Aleksandra Stankovića, kao i da li je to novi pokazatelj sprege kriminala i sporta, Vučić je za televiziju Prva rekao da to ne želi da komentariše.

– Neću takve stvari da komentarišem, za mene je bilo čija smrt užasna. Svako ima svoj izbor, ako hoćete da nosite majicu sa nečijim likom nosite, ako nećete nemojte, ali posao države je da istraži ubistvo i da ubice ne prođu nekažnjeno – rekao je Vučić i dodao da neće dozvoliti da neko ubija po Beogradu i da to bude mali problem, a da tema postane nešto drugo.

Navodi da je njegov posao da se pobrine da ubistvo Stankovića bude istraženo i da ubice ne prođu nekažnjeno.

– Ko je i iz koje države došao sa kalašnjikovima u Beograd i delio pravdu? A vi mi donesite majicu na kojoj piše ''volim Tadića i Radulovića'' i neću je obući, nema šanse – naveo je Vučić, ističući da je to da li će neko da nosi nekakavu majicu ili ne zavisi od nečijeg digniteta i integriteta.

Košarkaši Partizana su sinoć, pre meča sa ljubljanskom Olimpijom, izašli u majicama sa likom Stankovića.

Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter