Izvor:
18.10.2016 u 20:41
0

ADVOKAT BIVŠEG KOMANDANTA ŽANDARMERIJE: BRATISLAV DIKIĆ je krenuo u manastir Ostrog, nije terorista!

Advokat Milan Petrović, branilac bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića, izjavio je da je njegov klijent došao u Crnu Goru kako bi se u manastiru Ostrog pomolio za izlečenje, jer je teško bolestan, a ne kao terorista.

Petrović je ranije danas kazao podgoričkim Vijestima da je njegov klijent negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret i da je u pritvoru započeo štrajk glađu i žeđu. U Višem sudu u Podgorici je ranije danas počelo saslušanje osumnjičenih za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori.

Prvi je saslušavan upravo Dikić, a saslušavaju se po predlogu Specijalnog tužilaštva za određivanje pritvora.

Dvadesetočlana grupa srpskih državljana uhapšena je u noći između subote i nedelje pod sumnjom da su nameravali da izvedu terorističke napade na crnogorske institucije i likvidacije, uključujući i preijera Mila Ðukanovića. Šestorica njih je juče puštena, a 14-torici je određen pritvor.

Tanjug
Foto: Južne vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter