Izvor:
18.10.2016 u 21:56
0

EROTSKA ISPOVEST: KOMŠINICA me godinama ZAGLEDALA, a onda sam je OŠAMUTIO od *urca

Prica pocinje u detinjstvu, lozio sam se na jednu komsinicu iz zgrade preko puta ceo zivot. Otkako znam za sebe.Ali nikad nisam imao hrabrosti da joj kazem. Kada sam konacno skupio,pocela se zabavljati sa tipom starijim od nje i to i dan danas traje. Ali proslog leta se dogodilo ono o cemu sam dugo sanjao. Vracao sam se iz grada, petak vece kao i svaki put pre toga. Bilo je jedan sat po ponoci. Kad video sam nju, vidno neraspolozenu raspravljala se sa nekim preko telefona. Bila je prelepa, i sa tom srditom crtom na licu osecao sam takvu zelju da joj zalepim poljubac i prekinem niz srditih reci koje je ponavljala u nedogled. Kada je zavrsila upitao sam je, problemi sa deckom? Nasmejala se i rekla da joj nije do svadje (ja i ona smo uvek bili kao pas i macka).

Nisam ni stigao da odgovorim na to kad mi je zalepila poljubac. Dali je moguce? Il ja to sanjam? Ona,koju zelim toliko dugo,zbog koje bi nebo zapalio besramno me hvata za kurac na sred igralista. Uzmi me, ponavljala je,znao sam da je sve ovo iz osvete. Znao sam da sam samo sredstvo koje koristi da bi vratila decku verovatno za neku glupost. Ali me nije bilo briga. Poceo sam je ljubiti po vratu,prelepom dugom vratu. Disala je sve dublje, stavio sam joj ruku pod haljinu. Osetio sam breskvicu spremnu da pukne. Spzćustao sam joj poljubce sa vrata preko stomaka do venerinog brezica. Cekala je to, nikad nisam vise zeleo da momenat traje vecno. Bacio sam pogled ka njoj,oci su joj govorile uzmi sve. Danas ti se predajem o sutra ce mo misliti drugi put. Skinuo sam joj gacice, crne cipkaste, nisu pruzale otpor njene duge noge. Ispred mene,najlepsa vaginica. Ja imam dug jezik. Igrao sam joj se sa klitorisom. Prvo jedva ga doticao pa duz cele breskvice prelazio cisto da ne izostavim koji deo. Ljubio sam je,grickao usmice ne previse jako. Taman kada je pocela gubiti ostale udove stao sam. Nasmejao se i poceo je ljubiti. Ali rukom sam poceo igrati joj se sa ribicom. Koliko god da joj je jezik odgovarao,kada znate zensko telo,prstima mozete izazvati orgazam vrlo brzo. Govorim o pravom. Pocela se savijati, glas joj se izgubio…disanje otezalo i onda je pukla. Mlaz tecnosti izasao je iz nje kao vatromet na cisto letnje vece. Tresla se, drzala rukama za mene,grebala a da nisam joj kurac jos ni stavio. Nisam cekao da se oporavi od tog soka, znam koliko traje, zeleo sam joj izazvati jos jedan.

Nije mogla da ga pusi, jos se tresla kao da je groznica drma, ali moj kurac nije mogao cekati. Okrenuo sam je u doggi poziciju, nije se mogla buniti. Prevlacio sam kurac preko ulaza, bockao je taman toliko da je izritiram, nisam joj dao da se navuce. A onda sam se smilovao, pustio sam lagano da klizi na kurac. Nije mogla do kraja da ga primi. Ubrzavao sam tempo. Primetio sam da je osamucena od kurca. Pokusavala je da nesto kaze, uhvati se cvrsto za bilo sta. Ali ruke nisu vise bile njene. Jebao sam je kao sto ni jednu u zivotu nisam. Svrsio sam ali kurac je odbio da se spusti. Nastavio sam da je nabijam, zeleo sam da ovo sto duze traje. A onda se desilo. Pocela je prskati po mojim farmericama svetlo-belu tecnost. Pokusala je nesto govoriti, ali reci iz usta nisu mogle izaci. Nedugo zatim svrsio sam i ja. Legao sam pored nje, nije znala da je volim, nece to ni saznati. Sad znam. Gledali smo se onako zahonetno. Kao da zelimo reci isto al znamo da nasi putevi nikad vise nece se ukrstii. Ovo vece ostace mi uvek u secanju. A moja smedjokosa lepotica, samo dobra drugarica. Cak ni najbolja, koja ironija.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter