Izvor:
21.10.2016 u 02:04
0

NOVI PROBLEMI UNUTAR SPS: Dačić čita bukvicu Ružiću

Predsednik SPS Ivica Dačić, povodom izjave stranačkog funkcionera Branka Ružića da ne ruši Dačića, već da je izazov da se bori protiv najjačeg u zemlji, rekao je da je za njega takva poruka neprihvatljiva, jer "ne može da se ruši Vučić, a da se ne ruši Dačić".

"Jer, mi smo zajedno i mislim da ćemo biti još dugi niz godina, pošto nemam šta da zamerim Vučiću oko državne i nacionalne politike na kojoj smo radili zajedno", rekao je lider socijalista u emisiji Pravi ugao RTV-a.

Dačić, koji je potpredsednik vlade i šef diplomatije, naveo je da će insistirati na jedinstvu politike SPS-a, a da su svi stranacki funkcioneri odrasli ljudi i da svako bira svoje postupke.

"Ja sam mu (Ružiću) zamerio i to sam mu i rekao, ali mislim da ovo ne treba da se rešava statutarnom komisijom, već će sledeća stvar tu biti kadrovske promene koje ću predložiti ako se ovakve stvari nastave", najavio je on.

"Meni zameraju da sam previše mek…Moraju se uspostaviti pravila ponašanja koja važe u svim stankama, jer tako mora da bi funkcionisalo. Kad na fudbalski teren uđu dve ili tri lopte, prekida se utakmica", kazao je Dačić.

Tanjug
Foto: Twitter / Branko Ružić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter