Izvor:
21.10.2016 u 02:18
0

ČAČANIN TVRDI DA SE DOGOVORIO SA VUČIĆEM: VELIMIR ILIĆ staje na čelo jedne jake državne kompanije…

Aktuelnom direktoru "Koridora Srbije“ Dmitru Đuroviću istekao je mandat, a prvi u redu da ga nasledi je predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

Đurović je pre nekoliko dana istekao mandat, a iako je on dobio usmenu poruku iz Vlade Srbije da "ne brine i da nastavi posao", Ilić već svima priča da je postigao dogovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem i da čeka imenovanje. Ilić je čak počeo da pravi planove koje će se deonice najpre graditi, a prioritet će mu biti, kako se može čuti, putni pravci u zapadnoj Srbiji.

Sagovornik "Blica" blizak Vladi Srbije kaže da dolazak Velimira Ilića u novu fotelju ne bi trebalo da predstavlja ništa čudno, imajući u vidu političke odnose u državi i zasluge koje Velja ima za kampanju SNS.

Velimir Ilić je lider stranke koja ima pet poslanika u republičkoj skupštini. Ni Aleksandar Vučić ne može tako lako da pređe preko te činjenice. U krajnjoj liniji, Nova Srbija ništa drugo za sebe nije ni tražila i veoma je realno da Ilić bide imenovan za prvog čoveka "Koridora Srbije" – kaže naš sagovornik.

Ilićeve stranačke kolege iz Čačka ne sumnjaju da je njihov lider pravi izbor za novu funkciju.

– Mislim da trenutno u Srbiji nema nikog boljeg ko bi mogao da obavlja taj posao. Velimir Ilić ima ogromno iskustvo u putogradnji i pravi je čovek za funkciju. Naravno da će i Čačak imati koristi od toga jer će ubrzati realizaciju projekata Preljina–Pojate i kraka autoputa od Čačka do Požege – rekao nam je blizak saradnik Velimira Ilića.

Od Velimira Ilića nismo mogli da dobijemo zvaničnu potvrdu ove informacije jer se nije javljao na telefon.

Ilić je u prethodnoj vladi bio ministar bez portfelja, ali zadužen za vanredne situacije, ali se nije baš proslavio na toj funkciji, jer je gotovo na svaku kriznu lokaciju dolazio sa najmanje dva dana zakašnjenja.

Blic.rs
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter