Izvor:
21.10.2016 u 17:42
0

SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE: Tači podržao Klintonovu i pozvao sve Albance da glasaju za nju!

Kosovski predsednik Hašim Tači priželjkuje pobedu Hilari Klinton na predsedničkim izborima u SAD i poziva Albance u Americi da glasaju za kandidata demokrata.

Kako prenosi RTK, Tači je u intervjuu za "Džeta ne Kosove" prvi put rekao ko je njegov favorit u trci za predsednika SAD napominjući da očekuje pobedu Hilari Klinton.

Takođe je dodao da mu je drago što mnogi Albanci u SAD podržavaju kandidaturu Hilari Klinton.

Takođe, je pomenuo i da je "premijer jedne zemlje saveznice Kosova pozvao lidere nekoliko arapskih zemalja da ih ubedi da priznaju kosovsku nezavisnost".

Arapske zemlje imaju problema da priznaju Kosovo zbog, kako je rekao, svojih veza sa Rusijom kao i nostalgije zbog nekadašnjih odnosa sa bivšom Jugoslavijom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter