Izvor:
19.08.2019 u 11:52
0

NIKOLA NIKODIJEVIĆ ZA PORTAL TELEVIZIJE HEPI: U februaru će biti završena rekonstrukcija novog simbola Beograda! (VIDEO)

Gostujući na Hepi portalu, predsednik skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević je najavio završetak radova na aktuelnim projektima u Beogradu, jedan od projekata je i rekonstrukcija Savskog trga koja će biti završena u februaru mesecu.

Nikodijević je najavio početak radova u Bulevaru patrijarha Pavla rekavši da je to veliki poduhvat.

Što se tiče radova u Bulevaru patrijarha Pavla, tu smo stvorili mesto za proširenje Bulevara i mislilm da će to biti veliki poduhvat. Rekonstrukcija Savskog trga, to će biti totalno novi trg, drugačija vizura, povezan sa Savskom ulicom koja će biti rekonstruisana. Paralelno sa Savskom ulicom ide i novi Bulevar Vudroa Vilsona koji će spajati Savsku i Karađorđevu. – istakao je Nikodijević gostujući na portalu Hepi televizije.

Kada nas očekuje izgradnja Savskog trga?

Rekonstrukcija Savskog trga počinje u narednih nedelju dana, u prvoj fazi će ostati da funkcioniše saobraćaj. Kada budemo završili Bulevar Vudroa Vilsona i spajanje kod Palate pravde, Bulevara Vudroa Vilsona i Savske, dobiće se "bajpas" i onda ćemo moći da radimo i drugi deo rekonstrukcije Savskoga trga i februara će biti radovi gotovi, tako da ćemo u februaru imati novi gradski trg koji će biti simbol Beograda– ističe Nikodijević.

Beograd će uskoro moći da se pohvali sistemom javnih bicikala, kako će taj sistem funkcionisati?

Morali smo da stvorimo određene preduslove za funkcionisanje javnih bicikala, mi se trudimo da sve veće saobraćajnice povežemo biciklama. Imamo sistem stanica za inznajmljivanje bicikala, imamo 150 stanica bicikala, da bi bili što funkcionalniji moramo imati što veći broj stanica. – zaključio je Nikodijević.

Interviju u celosti možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter