Izvor:
20.08.2019 u 06:59
0

ZAPAD DONEO KONAČNU ODLUKU: Vlada u Prištini se formira BEZ OVOG ČOVEKA! (FOTO)

Zapad hoće da nova vlada u Prištini bude formirana bez izbora, kao i da u toj vladi ne bude lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, pišu beogradski mediji pozivajući se na diplomatske izvore.

Zapad hoće da nova vlada u Prištini bude formirana bez izbora i da u toj vladi ne bude Haradinaj

Tači poslednjih sedmica u potrazi za novim premijerom

Izvor navodi da je glavni razlog Tačijevog odugovlačenja pritisak Zapada

– Zapad smatra da će izbori dodatno destabilizovati Kosovo, ali i odložiti pregovore sa Beogradom – kaže izvor beogradskog dnevnika i dodaje da sve dok ne bude formirana nova vlade neće biti ni nastavka dijaloga Beograda i Prištine.

Izvor navodi da je predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači poslednjih sedmica u potrazi za novim premijerom, ali da su ga odbili i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli i predsednik skupštine Kadri Veselji.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/ramushharadinaj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter