KiM: Predstavnici Srpske liste u Gračanici!

 

Predstavnici Srpske liste Goran Rakić, Dalibor Jevtić i Igor Simić posetili su danas opštinu Gračanica kako bi razgovarali o potrebama građana i planovima opštinskog rukovodstva. 

Razgovarali su o problemima sa kojima se građani suočavaju, pre svega kad je reč o stambenom zbrinjavanju, pomoći socijalno ugroženim porodicama... 

Saglasili su se sa da je današnja poseta pokazatelj da se nastavlja jedinstveno delovanje, u cilju unapređenja života građana i da se uprkos brojnim izazovima neće odustati od zajedničkog puta.

- Poseta je dokaz jedinstvenog delovanja u cilju opstanka i ostanka našeg naroda - kazao je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, saopštila je ta opština. 

Potpredsednik Srpske liste i ministar za povratak u ostavci Dalibor Jevtić istakao je da su na današnjem sastanku ramatrane mogućnosti i kapaciteti za pomoć ljudima, kako u opštini Gračanica, tako na čitavom Kosovu.

- Krenuli smo iz opštine Gračanica da realizujemo naš plan, ali svakako ćemo u narednom periodu biti svuda gde za to postoji potreba kako bi se direktno upoznali sa svim problemima sa kojima se naš narod susreće - istakao je Jevtić.

Predsednik Srpske liste i gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić kazao je da na današnjem sastanku imali konsturktivne i plodonosne razgovore.

- Očekuje nas trnovit put, ali kada smo zajedno, složni i jedinstveni taj put možemo utabati i olakšati našem narodu i obezbediti bolji život ovde, a to znači sigurnu i bolju budućnost. Nastavićemo sa ulaganjima, u tome će nam pomoći i država Srbija - kazao je Rakić.

Delegacija je posetila socijalno ugroženu porodicu Vasić a potom je položen kamen temeljac za igradnju kuće porodici Zorana Velića. 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: srpskalista.net

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka