Izvor:
25.08.2019 u 08:14
0

ZLATIBOR LONČAR: Povećanje plata u zdravstvu dobra vest za državu!

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, komentarišući najavljeno povećanje plata medicinskim sestrama od 15 odsto, ocenio je danas da je odlična vest za državu da je došla u situaciju da može da povećava plate.

Lončar je podsetio da je ovo treći put za manje od tri godine da se povećava plata medicinskim sestrama i medicinskom osoblju, navodeći da je prvo bilo 10, zatim 12 i sada 15 odsto.

– Povećanja su iz onoga što je zarađeno i bez zaduživanja nepovoljnim kreditima. To je veoma bitno – rekao je Lončar za domaće medije.

Ministar je upoređujući nasleđeno stanje uopšte u državi, a posebno u zdravstvu 2014. godine i onoga kako je sada, istakao da je pre pet godina sadašnja vlast nasledila sistem ekonomije pred samim bankrotom, zaduživanja krajnje nepovoljnim kreditima.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter