Izvor:
18.09.2019 u 13:49
0

MERKEL: Do sada nije bilo moguće uspostaviti dijalog zbog taksi!

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da ne može ništa reći u vezi sa informacijama koje su se pojavile da bi Nemačka i Francuska mogle da imenuju specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine.

Merkelova je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa srpskom premijerkom Anom Brnabić kazala da su Nemačka i Francuska pokušale, i da i dalje pokušavaju, da se pokrene taj dijalog, kao i da se nešto uradi po pitanju taksi koje je Priština uvela na proizvode iz centralne Srbije.

Ona je podsetila da je proces prekinut i istakla da će se o nastavku dijaloga ponovo razgovarati nakon kosovskih izbora.

Do sada nije bilo moguće uspostaviti dijalog zbog taksi – ukazala je Merkelova.

Izvor: Tanjug
Foto: imago-images.de/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter