Izvor:
19.09.2019 u 12:50
0

VUČIĆ SE „SLADI“ LJUTOM PAPRIČICOM: Domaćinski dočekan u domu familije Bogdanović! (FOTO)

Vučić je domaćinski dočekan u domu familije Bogdanović.

Vučić je uživao u poseti domaćinstvu Stanislave i Radivoja Bogdanovića, koji su pripremili bogatu trpezu, a probao je i papriku koju niko drugi nije smeo.

U domaćinstvu vrednog bračnog para Radeta i Stanislave trpeza se šarenila od đakonija i bogate ponude u rangu najboljih predsedničkih banketa sa izuzetkom kojim se retko ko usudio da se "sladi" – super ljutom papričicom!

– Drobnjak pije, Zorana nit’ jede, nit’ pije, a ja hvala Bogu i jedno i drugo – otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na snimku iz Kalne koji se pojavio na društvenim mrežama i potom dobro zagrizao jednu ljutu!

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Printscreen (buducnostsrbijeav)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter