Izvor:
27.10.2016 u 19:07
0

Vučić na obeležavanju slave poručio: Ne bojimo se kriminalaca, borimo se za Srbiju!

Srpska napredna stranka je sečenjem slavskog kolača obeležila slavu Svetku Petku, a domaćin slave Milos Vučević rekao je da su se danas okupili ujedinjeni i uporni sa porukom da se ta stranka bori da Srbija svake godine bude sve bolja i snažnija, jer to zaslužujunjeni građani.

Obraćajući se prisutnima, Vučević je rekao da u Srbiji žive vredni i marljvii ljudi koji su SNS birali jer veruju da mogu da sačuvaju našu drzavu, njen suverenite, kao i da Srbija može da napreduje.

– Vremena nisu laka i brojna su iskušenja i poručujemo – nismo ničiji, mi smo svoji i borimo se i živimo u Srbiji i za Srbiju – rekao je Vučević.

Kako je dodao, nema prepreke koju ne mogu savladati kada su ujedinjeni oko prave politike.

Vučević je naveo i da nažalost na obeležavanju stranačke slave nije i prvi među njima i to zbog brojnih državnih obaveza, jer mu je Srbija ispred i iznad svega.

Kako je rekao, oni svog predsednika i premijera Aleksandra Vučića podržavaju i istovremeno kažu da su deo jedinstvenog snažnog pobedničkog tima.

– Mi se ne bojimo ni kriminalaca ni tajkuna, ni političara koji su alavi na njhov novac, jer imamo podršku građana da razvijamo i učinimo Srbiju boljom, snažnijom i jačom – rekao je Vučević.

Pored domaćina slave, slavski kolač su presekli najviši funkcioneri SNS, većina ministara, kao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ali i gosti, lideri SPS Ivica Dačić i JS Dragan Marković Palma…

Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter