Izvor:
23.09.2019 u 09:53
0

PALMA: Kosovski Albanci neće da predaju zahtev za članstvo u Interpolu jer znaju da će da izgube na glasanju!

Kosovski Albanci neće da predaju zahtev za članstvo u Interpolu za ovogodišnju Skupštinu u Čileu, ne zato što ne žele, već znaju da će da izgube na glasanju, jer više nemaju većinu, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Prema njegovim rečima, nekada su Albanci i države koje im pomažu "kršili međunarodno pravo, jer su donosili odluke većinom glasova, a ne po međunarodnom pravu, što danas više ne mogu".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić borave u SAD gde će zajedno raditi i boriti se za Srbiju i ja očekujem po njihovom povratku iz Njujorka da će biti još zemalja koje će povući priznanje jednostrano proglašenog takozvanog nezavisnog Kosova – kaže Marković i dodaje:

Mi znamo da Nemačka, Francuska, Velika Britanja neće promeniti svoj stav kada je u pitanju Kosovo i Metohija, zato što su oni bili uz SAD glavni organizatori bombardovanja Srbije 1999. godine i oni žele da NATO agresiju opravdaju preko statusa takozvanog nezavisnog Kosova. –

Marković se osvrnuo i na predstojeće izbore na Kosmetu.

Albanci lobiraju neke Srbe na Kosovu i Metohiji da na vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra glasaju za neku navodno srpsku, listu pod nazivom ''Sloboda''. Tu listu vode poslušnici Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija i Fatmira Ljimaja i oni će raditi za njih – rekao je on i nastavio:

Međutim Srbi na Kosovu i Metohiji znaju da je njihova baza Beograd, da bez Beograda ne mogu da žive, da ih Beograd nikada neće izdati, da Beograd finansira ne samo plate, već i infrastrukturu i sve ostalo. Pozivam sve Srbe na Kosovu i Metohiji da glasaju za Srpsku listu, jer time glasaju za Srbiju, a ne za albanske teroriste – naglasio je Marković.

Marković je najavio i da će koalicija SPS – Jedinstvena Srbija i na naredne izbore izaći u tom sastavu.

Naš program je poznat, a to je – socijalna pravda, borba protiv bele kuge, pomoć poljoprivrednim proizvođačima, ulazak u Evropsku uniju, rešenje pitanja Kosova i Metohije, da se zaustavi odlazak mladih iz zemlje. Ja sam rekao da će kandidat koalicije SPS – Jedinstvena Srbija za premijera Srbije biti Ivica Dačić i od toga ne odustajem. Niko zbog toga ne može da se ljuti. To je kao jedan fudbalski klub. Najviše se očekuje od Ronalda i Mesija. Svako ima svog Ronalda i Mesija. U našem slučaju to je Dačić. Ja mislim da čak treba ponuditi i listu budućih ministara – zaključio je lider Jedinstvene Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter