Izvor:
23.09.2019 u 11:28
0

OPROŠTAJNA POSETA: Premijerka se zahvalila Kajlu Skotu na saradnji!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je danas u oproštajnu posetu američkog ambasadora Kajla Skota i zahvalila mu na saradnji i doprinosu razvoju odnosa SAD i Srbije.

Premijerka Brnabić je ocenila da je dobra saradnja koju su imali doprinela jačanju odnosa i boljem međusobnom razumevanju Srbije i SAD, saopšteno je iz njenog kabineta.

Ambasador Skot je rekao da je saradnja u protekle tri i po godine bila veoma dobra i da je mnogo toga urađeno u tom periodu.

On je istakao da je došlo do značajnog porasta američkih investicija u Srbiji, kao i da je interesovanje američkih firmi za nova ulaganja veliko.

Brnabić je rekla da veoma ceni podršku koju SAD pružaju Srbiji u sprovođenju reformi na putu evropskih integracija, naročito u oblasti vladavine prava i javne administracije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter